Gratis Verzending,
vanaf 35 euro

Vóór 15:00 besteld,
zelfde dag verzonden!

Recepten

Romige tagliatelle met kip, champignons & walnoten

sep 2, 2021

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 2 tenen knoflook
  • 400 g kastanjechampignon
  • 2 el milde olijfolie
  • 300 g kipgehakt naturel
  • 200 g verse spinazie
  • 2 el maizena
  • 4 el water
  • 200 ml Betsie’s volle geitenmelk
  • 500 g verse tagliatelle all’uovo
  • 1 citroen

Bereiding

Snijd de knoflook fijn. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in vieren. Verhit de olie in een hapjespan en bak het gehakt rul. Voeg de knoflook en champignons toe en bak 5 min. mee. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Roer de maizena en het water tot een glad mengsel en voeg samen met de geitenmelk toe aan de hapjespan. Verwarm 3 min. door, zodat de saus dikker wordt.

Hak ondertussen de walnoten grof. Rooster in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin en laat afkoelen op een bord. Kook de tagliatelle in 3 min. beetgaar. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit.

Giet de tagliatelle af, voeg toe aan de saus en verwarm 1 min. mee. Breng op smaak met 1 el citroensap, peper en eventueel zout. Verdeel de tagliatelle over de borden en bestrooi met de walnoten en het citroenrasp.

Online noten bestellen doe je natuurlijk bij Noototheek!

Misschien interessant…

Zelfgemaakte pistache ijs

Zelfgemaakte pistache ijs

Ingrediënten Voor 6 porties: 190 g ongezouten pistachenoten 500 ml verse slagroom 380 ml gecondenseerde volle melk...

Applecrumble met hazelnoten

Applecrumble met hazelnoten

Ingrediënten Voor 4 personen: 65 g ongebrande hazelnoten 150 g ongezouten roomboter 100 g witte basterdsuiker 200 g...

Amandelmeel Chocolate Chip Cookies

Amandelmeel Chocolate Chip Cookies

Ingrediënten Voor 9 koeken: – 100 gr roomboter, op kamertemperatuur– 250 gr amandelmeel– 1 tl vanille extract– 1 tl...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0
    0
    Winkelmand
    Winkelmand legen
    Chocolaatje erbij?