Feb 21, 2024

Applecrumble met hazelnoten

IngrediëntenVoor 4 personen:65 g ongebrande hazelnoten150 g ongezouten roomboter100 g witte basterdsuiker200 g tarwebloem1 mespunt zout½ el kraanwater720 g bappelcompote2 el poedersuikerBereidingVerwarm de oven voor op 200 °C. Hak de…

Noototheek

Applecrumble met hazelnoten

IngrediëntenVoor 4 personen:65 g ongebrande hazelnoten150 g ongezouten roomboter100 g witte basterdsuiker200 g tarwebloem1 mespunt zout½ el kraanwater720 g bappelcompote2 el poedersuikerBereidingVerwarm de oven voor op 200 °C. Hak de hazelnoten grof. Snijd de boter in blokjes. Kneed in een kom de boter, basterdsuiker, bloem, zout en het water tot kruimeldeeg. Meng de hazelnoten erdoor.…

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 150 g ongezouten roomboter
  • 100 g witte basterdsuiker
  • 200 g tarwebloem
  • 1 mespunt zout
  • ½ el kraanwater
  • 720 g bappelcompote
  • 2 el poedersuiker

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Hak de hazelnoten grof. Snijd de boter in blokjes. Kneed in een kom de boter, basterdsuiker, bloem, zout en het water tot kruimeldeeg. Meng de hazelnoten erdoor. Verdeel de appelcompote en het kruimeldeeg over de ovenschaaltjes.

Bak de applecrumble ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin. Neem de applecrumble uit de oven, bestuif met de poedersuiker en serveer warm.

Online noten bestellen doe je natuurlijk bij Noototheek!

Mijn winkelwagen
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.