Noototheek
Zelfgemaakte pistache ijs
Ingrediënten Voor 6 porties: 190 g ongezouten pistachenoten 500 ml verse slagroom 380 ml gecondenseerde volle melk Bereiding Pel de pistache noten. Doe de pistachenoten in de keukenmachine en maal zo fijn mogelijk, maar zorg ervoor dat de stukjes niet aan elkaar gaan...
Romige tagliatelle met kip, champignons & walnoten
Ingrediënten Voor 4 personen: 2 tenen knoflook 400 g kastanjechampignon 2 el milde olijfolie 300 g kipgehakt naturel 200 g verse spinazie 2 el maizena 4 el water 200 ml Betsie’s volle geitenmelk 60 g ongezouten walnoten 500 g verse tagliatelle all'uovo 1 citroen...
Applecrumble met hazelnoten
Ingrediënten Voor 4 personen: 65 g ongebrande hazelnoten 150 g ongezouten roomboter 100 g witte basterdsuiker 200 g tarwebloem 1 mespunt zout ½ el kraanwater 720 g bappelcompote 2 el poedersuiker Bereiding Verwarm de oven voor op 200 °C. Hak de hazelnoten grof. Snijd...
Amandelmeel Chocolate Chip Cookies
Ingrediënten Voor 9 koeken: – 100 gr roomboter, op kamertemperatuur– 250 gr amandelmeel– 1 tl vanille extract– 1 tl maple syrup of honing– 1 ei– 50 gr extra pure chocolade– 50 gr walnoten Bereiding Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius (hetelucht).Bekleed de...
Dadel Noten Reep
Deze gezonde reep is een prima tussendoortje. In de noten zitten goede vetten waar je lichaam energie uithaalt en de dadels zorgen voor de zoete smaak. Deze gezonde repen zijn handig tussen trainingen door of als je zin hebt heb in zoetigheid. Ze zijn trouwens ook nog...
Havermout Ontbijt Cake
Ingrediënten 120 gram havermout60 gram vanille eiwitpoeder*60 gram rozijnen150 ml (amandel)melk3 rijpe bananen2 appels3 eieren3 el chiazaad1 el kaneel1 el bakpoedersnufje zout * Heb je dit niet in huis? Dan kan je het vervangen door evenveel havermout én...
Havermout Koekjes
Ingrediënten 60 ml gesmolten kokosolie 40 g kokosbloesemsuiker (of honing) 1 ei 35 g kokossnippers 20 g amandelen 95 g havervlokken Bereiding Verwarm de oven voor op 175 graden.Meng de kokosolie, kokosbloesemsuiker en het ei door elkaar.Snijd...